Kvalitetsfärg

Om oss

KJ:s Färg & Verktyg är en färgbutik i Hyltebruk som levererar färg och verktyg till kunder över hela Sverige – privatpersoner som företag.

Vår affärsidé är att sälja kvalitet till rätt pris och ha bästa tänkbara service till våra kunder.

Har ett förflutet i verktygsgrossist branschen i ca 30 år och även jobbat med Gjöco färg under många år både som egen användare och inom försäljning.

Gjøco AS producerar och marknadsför färg, lasyr, lack och epoxyprodukter.
Verksamheten startades så tidigt som 1940, och har sedan dess, med produktion och färdigvarulager, varit lokaliserat till Torvikbukt på Nordmøre.

År 2004 blev dotterbolaget och produktionsanläggningen Gjöco AB etablerad i Perstorp i Sydsverige. På senare år har Gjøco AS haft en ansenlig tillväxt. Nu framstår verksamheten som Norges näst största producent och marknadsförare av dekorativ färg till hus och hem. Med fullsortiment, Gjøcomix färgbrytningssystem och alla nödvändiga försäljningshjälpmedel täcker Gjøco AS hela behovet till norska färgbutiker. Återförsäljarnätet sträcker sig över hela Norge.
På våra sidor hittar du en rad relevanta upplysningar om ett uppdaterat produktsortiment med mycket hög kvalitet till ett förnuftigt pris, och information om var och vem som säljer detta.